Εφκα Αναδρομικα Κληρονομων Αιτηση : Anadromika Klhronomwn Synta3ioyxwn Pote 8a Ginoyn Oi Aithseis Analytikos Pinakas Me Posa Ana Tameio - Στο πρώτο στάδιο οι δικαιούχοι κληρονόμοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση/υπεύθυνη δήλωση με όλα τα αναγκαία στοιχεία μέχρι 21/12/2020 (βλ.. Εκδώστε πιστοποιητικό περί μη αποποίησης κληρονομιάς. Στο πρώτο στάδιο κάθε ενήλικος δικαιούχος (η αίτηση για τους ανήλικους κληρονόμους υποβάλλεται από τον νόμιμο κηδεμόνα τους) θα πρέπει να υποβάλει ηλεκτρονικά την αίτηση/υπεύθυνη δήλωση με όλα τα αναγκαία στοιχεία μέχρι 17/12/2020. Οι οφειλόμενες μέχρι την ημερομηνία θανάτου συντάξεις και εφάπαξ χορηγούνται στους νόμιμους κληρονόμους με την υποβολή των κάτωθι δικαιολογητικών : Μετά την καταβολή αναδρομικών στους συνταξιούχους εν ζωή που έγινε στο τέλος οκτωβρίου, σειρά έχουν να λάβουν τα αναδρομικά οι δικαιούχοι συντάξεων λόγω θανάτου και οι κληρονόμοι. Η διαδικασία της υποβολής στην ηλεκτρονική υπηρεσία γίνεται σε δύο στάδια:

Σειρά για δικαιούχους συντάξεων λόγω θανάτου και κληρονόμους. Εδώ, κοιτώντας προς τα δεξιά θα δούμε τη στήλη που αναφέρεται στους συνταξιούχους και θα. Πιστοποιητικό περί μη αποποίησης κληρονομιάς. Στο πρώτο στάδιο οι δικαιούχοι κληρονόμοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση/υπεύθυνη δήλωση με όλα τα αναγκαία στοιχεία μέχρι 21/12/2020 (βλ. 1) αιτηση όλων των κληρονόμων ή αίτηση ενός εξ.

Anoi3e H Platforma Gia Tis Aithseis Twn Klhronomwn Poy Dikaioyntai Anadromika Synta3ewn Atlantea
Anoi3e H Platforma Gia Tis Aithseis Twn Klhronomwn Poy Dikaioyntai Anadromika Synta3ewn Atlantea from atlantea.news
Σε περιπτώσεις ψευδών στοιχείων και αιτήσεων από πρόσωπα που ενδέχεται να εμφανιστούν ως κληρονόμοι για να πάρουν αναδρομικά, οι ποινές θα είναι αυστηρές και για την αποτροπή τέτοιων φαινομένων θα γίνονται και έλεγχοι, ενώ θα υπάρχουν και δικλίδες ασφαλείας στην ίδια. Στο πρώτο στάδιο οι δικαιούχοι κληρονόμοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση/υπεύθυνη δήλωση με όλα τα αναγκαία στοιχεία μέχρι 21/12/2020 (βλ. Στο παρακάτω βίντεο ακούστε αναλυτικά σχόλιο του δικηγόρου γιάννη μαυρωνά στην ερτ για τις διεκδικήσεις αναδρομικών των συνταξιούχων και των δώρων από τους εν ενεργεία υπαλλήλους. Ο εφκα γνωρίζει μόνο τον διάδοχο της σύνταξης, τους κληρονόμους δεν τους γνωρίζει. Όλα μπορούν να βρεθούν ηλεκτρονικά και ανάλογα με την επιλογή του πιστοποιητικού που απαιτεί η κάθε αίτηση, οι κληρονόμοι «κατευθύνονται» μέσα από τον οδηγό του εφκα στην αρμόδια υπηρεσία που το εκδίδει. 1) αιτηση όλων των κληρονόμων ή αίτηση ενός εξ. Έως αύριο οι αιτήσεις των κληρονόμων για τα αναδρομικά. Πληκτρολογούμε το site του εφκα, το οποίο είναι www.efka.gov.gr και βλέπουμε στην οθόνη μας την εξής εικόνα.

Στο παρακάτω βίντεο ακούστε αναλυτικά σχόλιο του δικηγόρου γιάννη μαυρωνά στην ερτ για τις διεκδικήσεις αναδρομικών των συνταξιούχων και των δώρων από τους εν ενεργεία υπαλλήλους.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του εφκα, έως την δευτέρα 16 του μήνα θα «ανοίξει» η ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα για να υποβάλουν αιτήσεις οι κληρονόμοι, ώστε να λάβουν τα αναδρομικά από τις περικοπές στην κύρια σύνταξη που είχε ο θανών. Η διαδικασία της υποβολής στην ηλεκτρονική υπηρεσία γίνεται σε δύο στάδια: Στο πρώτο στάδιο οι δικαιούχοι κληρονόμοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση/υπεύθυνη δήλωση με όλα τα αναγκαία στοιχεία μέχρι την δευτέρα 21/12/2020 ( παράταση). Σειρά για δικαιούχους συντάξεων λόγω θανάτου και κληρονόμους. Οι οφειλόμενες μέχρι την ημερομηνία θανάτου συντάξεις και εφάπαξ χορηγούνται στους νόμιμους κληρονόμους με την υποβολή των κάτωθι δικαιολογητικών : Έως αύριο οι αιτήσεις των κληρονόμων για τα αναδρομικά. Πληκτρολογούμε το site του εφκα, το οποίο είναι www.efka.gov.gr και βλέπουμε στην οθόνη μας την εξής εικόνα. Η αίτηση είναι απαραίτητη για να ικανοποιηθούν αναλογικά με αναδρομικά οι σύζυγοι. Στο πρώτο στάδιο κάθε ενήλικος δικαιούχος (η αίτηση για τους ανήλικους κληρονόμους υποβάλλεται από τον νόμιμο κηδεμόνα τους) θα πρέπει να υποβάλει ηλεκτρονικά την αίτηση/υπεύθυνη δήλωση με όλα τα αναγκαία στοιχεία μέχρι 17/12/2020. Η διοίκηση του ενιαίου φορέα κοινωνικής ασφάλισης ( efka.gov.gr) θέτει από σήμερα σε λειτουργία on line εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεως που αφορά στις μειώσεις που έχουν εφαρμοστεί, σύμφωνα. Εκδώστε πιστοποιητικό περί μη αποποίησης κληρονομιάς. Θα τον στείλω στο εφκα να δω τι θα του πουν. Η εικόνες είναι από την εμφάνισή.

Όλα μπορούν να βρεθούν ηλεκτρονικά και ανάλογα με την επιλογή του πιστοποιητικού που απαιτεί η κάθε αίτηση, οι κληρονόμοι «κατευθύνονται» μέσα από τον οδηγό του εφκα στην αρμόδια υπηρεσία που το εκδίδει. Εδώ, κοιτώντας προς τα δεξιά θα δούμε τη στήλη που αναφέρεται στους συνταξιούχους και θα. Σε περιπτώσεις ψευδών στοιχείων και αιτήσεων από πρόσωπα που ενδέχεται να εμφανιστούν ως κληρονόμοι για να πάρουν αναδρομικά, οι ποινές θα είναι αυστηρές και για την αποτροπή τέτοιων φαινομένων θα γίνονται και έλεγχοι, ενώ θα υπάρχουν και δικλίδες ασφαλείας στην ίδια. Οι οφειλόμενες μέχρι την ημερομηνία θανάτου συντάξεις και εφάπαξ χορηγούνται στους νόμιμους κληρονόμους με την υποβολή των κάτωθι δικαιολογητικών : Η διοίκηση του ενιαίου φορέα κοινωνικής ασφάλισης ( efka.gov.gr) θέτει από σήμερα σε λειτουργία on line εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεως που αφορά στις μειώσεις που έχουν εφαρμοστεί, σύμφωνα.

Anadromika Poioi Plhrwnontai Dekembrio Kai Poioi Perimenoyn To Symboylio Ths Epikrateias Ta Nea
Anadromika Poioi Plhrwnontai Dekembrio Kai Poioi Perimenoyn To Symboylio Ths Epikrateias Ta Nea from www.tanea.gr
Η εικόνες είναι από την εμφάνισή. Όλα μπορούν να βρεθούν ηλεκτρονικά και ανάλογα με την επιλογή του πιστοποιητικού που απαιτεί η κάθε αίτηση, οι κληρονόμοι «κατευθύνονται» μέσα από τον οδηγό του εφκα στην αρμόδια υπηρεσία που το εκδίδει. Δικαιολογητικά για την καταβολή κληρονομικών συντάξεων εφαπαξ. Στο πρώτο στάδιο οι δικαιούχοι κληρονόμοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση/υπεύθυνη δήλωση με όλα τα αναγκαία στοιχεία μέχρι την δευτέρα 21/12/2020 ( παράταση). 1) αιτηση όλων των κληρονόμων ή αίτηση ενός εξ. Η αίτηση είναι απαραίτητη για να ικανοποιηθούν αναλογικά με αναδρομικά οι σύζυγοι. Έως αύριο οι αιτήσεις των κληρονόμων για τα αναδρομικά. Αιτηση απαλλαγησ φπα π.2869 1987.

Στο παρακάτω βίντεο ακούστε αναλυτικά σχόλιο του δικηγόρου γιάννη μαυρωνά στην ερτ για τις διεκδικήσεις αναδρομικών των συνταξιούχων και των δώρων από τους εν ενεργεία υπαλλήλους.

Η διαδικασία της υποβολής στην ηλεκτρονική υπηρεσία γίνεται σε δύο στάδια: Εδώ, κοιτώντας προς τα δεξιά θα δούμε τη στήλη που αναφέρεται στους συνταξιούχους και θα. Οι οφειλόμενες μέχρι την ημερομηνία θανάτου συντάξεις και εφάπαξ χορηγούνται στους νόμιμους κληρονόμους με την υποβολή των κάτωθι δικαιολογητικών : Θα χρειαστείτε τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet. Θα τον στείλω στο εφκα να δω τι θα του πουν. Υπευθυνη δηλωση σε μορφη word. Στο πρώτο στάδιο κάθε ενήλικος δικαιούχος (η αίτηση για τους ανήλικους κληρονόμους υποβάλλεται από τον νόμιμο κηδεμόνα τους) θα πρέπει να υποβάλει ηλεκτρονικά την αίτηση/υπεύθυνη δήλωση με όλα τα αναγκαία στοιχεία μέχρι 17/12/2020. Στο πρώτο στάδιο οι δικαιούχοι κληρονόμοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση/υπεύθυνη δήλωση με όλα τα αναγκαία στοιχεία μέχρι 21/12/2020 (βλ. Σειρά για δικαιούχους συντάξεων λόγω θανάτου και κληρονόμους. Δικαιολογητικά για την καταβολή κληρονομικών συντάξεων εφαπαξ. Στο πρώτο στάδιο οι δικαιούχοι κληρονόμοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση/υπεύθυνη δήλωση με όλα τα αναγκαία στοιχεία μέχρι την δευτέρα 21/12/2020 ( παράταση). Η εικόνες είναι από την εμφάνισή. Αιτηση απαλλαγησ φπα π.2869 1987.

Εδώ, κοιτώντας προς τα δεξιά θα δούμε τη στήλη που αναφέρεται στους συνταξιούχους και θα. Σειρά για δικαιούχους συντάξεων λόγω θανάτου και κληρονόμους. Δικαιολογητικά για την καταβολή κληρονομικών συντάξεων εφαπαξ. Στο παρακάτω βίντεο ακούστε αναλυτικά σχόλιο του δικηγόρου γιάννη μαυρωνά στην ερτ για τις διεκδικήσεις αναδρομικών των συνταξιούχων και των δώρων από τους εν ενεργεία υπαλλήλους. 1) αιτηση όλων των κληρονόμων ή αίτηση ενός εξ.

Efka Odhgies Gia Thn Aithsh Gia Ta Anadromika Synta3ioyxwn Synta3eis Youtube
Efka Odhgies Gia Thn Aithsh Gia Ta Anadromika Synta3ioyxwn Synta3eis Youtube from i.ytimg.com
Η αίτηση είναι απαραίτητη για να ικανοποιηθούν αναλογικά με αναδρομικά οι σύζυγοι. Πληκτρολογούμε το site του εφκα, το οποίο είναι www.efka.gov.gr και βλέπουμε στην οθόνη μας την εξής εικόνα. Θα χρειαστείτε τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet. Η εικόνες είναι από την εμφάνισή. Αιτηση απαλλαγησ φπα π.2869 1987. Θα τον στείλω στο εφκα να δω τι θα του πουν. Στο πρώτο στάδιο κάθε ενήλικος δικαιούχος (η αίτηση για τους ανήλικους κληρονόμους υποβάλλεται από τον νόμιμο κηδεμόνα τους) θα πρέπει να υποβάλει ηλεκτρονικά την αίτηση/υπεύθυνη δήλωση με όλα τα αναγκαία στοιχεία μέχρι 17/12/2020. Στο πρώτο στάδιο οι δικαιούχοι κληρονόμοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση/υπεύθυνη δήλωση με όλα τα αναγκαία στοιχεία μέχρι την δευτέρα 21/12/2020 ( παράταση).

Η διαδικασία της υποβολής στην ηλεκτρονική υπηρεσία γίνεται σε δύο στάδια:

Η διαδικασία της υποβολής στην ηλεκτρονική υπηρεσία γίνεται σε δύο στάδια: Θα τον στείλω στο εφκα να δω τι θα του πουν. Σειρά για δικαιούχους συντάξεων λόγω θανάτου και κληρονόμους. Στο παρακάτω βίντεο ακούστε αναλυτικά σχόλιο του δικηγόρου γιάννη μαυρωνά στην ερτ για τις διεκδικήσεις αναδρομικών των συνταξιούχων και των δώρων από τους εν ενεργεία υπαλλήλους. Μετά την καταβολή αναδρομικών στους συνταξιούχους εν ζωή που έγινε στο τέλος οκτωβρίου, σειρά έχουν να λάβουν τα αναδρομικά οι δικαιούχοι συντάξεων λόγω θανάτου και οι κληρονόμοι. Οι οφειλόμενες μέχρι την ημερομηνία θανάτου συντάξεις και εφάπαξ χορηγούνται στους νόμιμους κληρονόμους με την υποβολή των κάτωθι δικαιολογητικών : Η αίτηση είναι απαραίτητη για να ικανοποιηθούν αναλογικά με αναδρομικά οι σύζυγοι. 1) αιτηση όλων των κληρονόμων ή αίτηση ενός εξ. Πληκτρολογούμε το site του εφκα, το οποίο είναι www.efka.gov.gr και βλέπουμε στην οθόνη μας την εξής εικόνα. Στο πρώτο στάδιο οι δικαιούχοι κληρονόμοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση/υπεύθυνη δήλωση με όλα τα αναγκαία στοιχεία μέχρι την δευτέρα 21/12/2020 ( παράταση). Η διαδικασία της υποβολής στην ηλεκτρονική υπηρεσία γίνεται σε δύο στάδια: Σε περιπτώσεις ψευδών στοιχείων και αιτήσεων από πρόσωπα που ενδέχεται να εμφανιστούν ως κληρονόμοι για να πάρουν αναδρομικά, οι ποινές θα είναι αυστηρές και για την αποτροπή τέτοιων φαινομένων θα γίνονται και έλεγχοι, ενώ θα υπάρχουν και δικλίδες ασφαλείας στην ίδια. Η εικόνες είναι από την εμφάνισή.

Μετά την καταβολή αναδρομικών στους συνταξιούχους εν ζωή που έγινε στο τέλος οκτωβρίου, σειρά έχουν να λάβουν τα αναδρομικά οι δικαιούχοι συντάξεων λόγω θανάτου και οι κληρονόμοι αναδρομικα κληρονομων. Όλα μπορούν να βρεθούν ηλεκτρονικά και ανάλογα με την επιλογή του πιστοποιητικού που απαιτεί η κάθε αίτηση, οι κληρονόμοι «κατευθύνονται» μέσα από τον οδηγό του εφκα στην αρμόδια υπηρεσία που το εκδίδει.